Fondital gázkészülékek PDF Nyomtatás E-mail

A Gazelle konvektor család modelljei ideálisak lakások, nyaralók, üzletek és egyéb épületek fűtésére. Az innovatív technológia és modern design jegyében tervezett konvektor mind felújítás, mind pedig új építés esetén egyszerűen beszerelhető.
A korszerű technológia alkalmazásával készült berendezések nagy fűtőteljesítményük ellenére rendkívül kedvező gázfogyasztással rendelkeznek, amelynek köszönhetően gazdaságosan üzemeltethetőek, ugyanakkor alacsony káros anyag kibocsátásuk révén elhanyagolható a környezetre gyakorolt hatásuk.A több évtizedes gyártási tapasztalat és fejlesztő munka eredményeként a Fondital Gazelle design konvektor világszerte elismert fűtőkészülék. A termék a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, napjaink korszerű technikáját alkalmazva környezetbarát módon és gazdaságosan üzemeltethető. A Fondital Gazelle konvektor egyszerű, áramvonalas formája és kis mérete folytán a lakás minden helyiségében ideálisan használható. A komfortérzet fokozásáról a konvektor burkolatának oldalsó részére beépített párologtató gondoskodik.
A Fondital filozófiája szerint minden egyes készülék fejlesztésének alapvető és nélkülözhetetlen részei a komfort, a design, a hatékonyság és a minőség. A konvektor működése programozható, automatikusan be- és kikapcsol az időzítő beállításával.
Az automatikus teljesítmény-szabályozóval minden eddiginél gyorsabban és könnyebben biztosítható az állandó hőmérséklet a helyiségekben.
Mindezek eredménye az energia megtakarítás, a kevesebb káros anyag kibocsátás és az állandó hőmérséklet.
A konvektor maximális biztonságot nyújt, mivel olyan zárt égésterű berendezés, amely a kültérből szívja be az égéshez szükséges levegőt, és természetesen a füstgáz is kifelé távozik.

Az optimális kihasználtság érdekében a kondenzációs készülékeket külső hőmérséklet-érzékelővel felszerelve, időjárásfüggő szabályzással kiépítve ajánljuk használni.
Ebben az esetben a készülék automatikája a mért külső hőmérséklet, és a beállított helyiség hőmérséklet alapján automatikusan módosítja a fűtővíz hőmérsékletét.
Ezzel a megoldással biztosíthatjuk az optimális működését és a maximális energiamegtakarításst.

Bővebb információ!

Fondital konvektorok üzemeltetési tapasztalatok!

Érdeklődjön az Ön otthonába optimális készülékről:

Simon és Simon Bt.

Tel: +36 (20) 9705-916

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Várjuk szíves megkeresését!

 

Partnereink

Hirdetés

Duguláselhárítás Budapesten

Kattintson ide!

Webkontroll

...WebKontroll.hu – Online ellenőrző és véleményező rendszer..